Saavutuksia Myllikässä

Saavutuksiani yhteistyössä varhaiskasvatuslautakunnan jäsenten ja kaupunginvaltuutettujen kanssa

Leikkipuisto Mustapuro

Myllypuron urheilupuiston alueella olevan erittäin suositun leikkipuisto Mustapuron toiminta lakkautettiin kesällä 2016 sisäilmaongelmien takia. Vieressä olevan päiväkoti Myllytontun peruskorjauksen yhteydessä vuonna 2020 rakennetaan leikkipuisto Mustapuron sisätilat päiväkodin yhteyteen. Leikkipuistolla ja päiväkodilla tulee rakennuksen yhteyteen omat ulkoilu- ja leikkialueet mikä tarkoittaa että puretun leikkipuiston leikkialue säilyy.

Päiväkoti Neulanen

Myllypuroon rakennetaan Suomen suurin, 289-paikkainen päiväkoti nykyisen huonokuntoisen päiväkoti Neulasen ja ala-asteen koulun tilalle. Eri-ikäisille lapsiryhmille tulee omat sisä- ja ulkotilat päiväkotiin. Iltaisin ja viikonloppuisin on myllypurolaisilla mahdollisuus käyttää tiloja harrastus- ja järjestötoimintaan.

Päiväkoti Humikkala

Mellunkylän varhaiskasvatusalueella oli päätetty lakkauttaa 40 lapsen turvallinen ja pidetty päiväkoti Humikkala. Asia aiheutti suurta huolta ja hämmennystä vanhempien keskuudessa.

Lakkautusta perusteltiin päiväkodin huonolla kunnolla ja vapailla hoitopaikoilla lähellä olevissa päiväkodeissa. Vanhemmat olivat aktiivisia, ottivat varhaiskasvatuslautakunnan jäseniin yhteyttä ja järjestin heille tilaisuuden tavata lautakunnan jäseniä ennen päätöskokousta. Päiväkoti toimii edelleen.

Leikkipuisto Lampi

Kontulassa sijaitseva leikkipuisto Lammen huonokuntoinen rakennus suljettiin vuona 2011. Vieressä olevan päiväkoti Lammikon yhteyteen remontoidaan sisätilat Leikkipuisto lammelle. Leikkipuistolle ja päiväkodille tulee rakennuksen yhteyteen omat ulkoilu- ja leikkialueet. Päätös varhaiskasvatuslautakunnassa oli kompromissi.

Runkolinja 550:n pysäkki

Runkolinja 550:n  pysäkki Holkkitien ja Viilarintien risteyksen kohdalle yhteistyössä Myllypuro-Seuran kanssa parantamaan Puu Myllypuron asukkaiden kulkuyhteyksiä.