Terhin visio Helsingistä

Minun Helsingissäni on turvallista asua ja liikkua kaikilla alueilla, ydinkeskustassa ja lähiöissä. 

Julkinen liikenne palvelee kaikkia helsinkiläisiä ja liikenne on kohtuuhintaista, sujuvaa ja turvallista. Länsimetro, Raidejokeri ja Kruunuvuoren joukkoliikennesilta parantavat etenkin Helsingin poikittaisliikennettä ja matka-ajat töihin, opiskelemaan ja harrastamaan lyhenevät.

Kohtuuhintaisia asuntoja on tarjolla kaikille helsinkiläisille ja tänne muuttaville ihmisille, nuorille, lapsiperheille, yksinasuville ja ikäihmisille.  Päiväkodit, koulut, terveys- ja sosiaalipalvelut sekä vanhuspalvelut ovat lähipalveluja ja kodin lähellä sijaitsevat myös asukas- ja nuorisotalot sekä lähiliikuntapaikat.

Lapsille ja nuorille järjestetään kesäisin monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. 

Erityinen aikaansaannos:

Olen tällä valtuustokaudella varhaiskasvatuslautakunnan varapuheenjohtaja ja päätimme mm. siitä, missä kaikissa leikkipuistoissa on ruokailu tulevana kesänä. Olen todella ylpeä siitä, että Helsingin leikkipuistoissa tarjotaan ruokaa hyvin kattavasti. Kaikissa puistoissa ei ruokailua ole mutta lautakunnassa huolehdimme siitä, että jokaisella asuinalueella tarjoaa ainakin yksi puisto lounaan lapsille. Päätimme myös, että tulevina vuosina ruokailu järjestetään mahdollisuuksien mukaan asuinalueilla eri puistoissa jolloin kesälounaan saa vuorovuosina omassa lähileikkipuistossa.