Usein minulta kysyttyä

Malmin lentoasema

Äänestin kaupunginvaltuustossa asuntorakentamisen puolesta Malmin lentoaseman alueelle. Helsinki on kasvava kaupunki ja meillä on jo nyt asuntopula. 

Tarvitsemme Helsinkiin kohtuuhintaisia asuntoja ja lentokentän alue on rakentamiselle sopiva, lähellä palveluita.

Kruunuvuoren raitiovaunusilta

Äänestin kaupunginvaltuustossa Kruunuvuoren joukkoliikennesillan rakentamisen puolesta ja olen todella iloinen että silta rakennetaan. 

Vuoteen 2025 mennessä Kruunuvuorenrantaan rakennetaan koti noin 11 000 asukkaalle sekä työpaikkoja 1000 helsinkiläiselle. 

Siltayhteys Helsingin keskustaan nopeuttaa Kruunuvuorelaisten ja Laajasalolaisten poikittaisliikennettä Helsingin keskustan kautta työpaikoille, kouluihin ja harrastuksiin ja päinvastoin Kruunuvuoren ja Laajasalon kautta Itä-Helsinkiin eli monipuolistaa joukkoliikennettä Helsingissä.

Guggenheim Helsinki museo

Äänestin kaupunginvaltuustossa Guggenheim Helsinki museota vastaan. Helsingissä on paljon korkeatasoisia museoita mutta tietoisuus niistä ei ole saavuttanut helsinkiläisiä eikä kaikkia Helsinkiin saapuvia turisteja riittävästi.

Päiväkodeissa ja kouluissa järjestetään museokäyntejä mutta kaupungin pitäisi mielestäni mainostaa museoitamme näkyvämmin ja miettiä maksuttomia museovierailuja asukkailleen sekä tietysti myös turisteille.

Jäikö joku kysymys vailla vastausta - kerro ja minä vastaan!